Eilinen ilta meinasi olla vaikea. Oli nälkä. Saan kuitenkin tän EasyDietin lisäksi syödä 10g proteiinia muodossa: kananmunan valkuainen, liha, kala, kanaa... Ja sitten suositellaan ottamaan 1 rkl öljyä. Mulla oli raakana syötävien kasvisten määrä vajaa joten tein itselleni salaatin jossa oli salaattia, sipulia, selleriä, kurkkua, sitruunamehua, öljyä, pippuria ja suolaa ja sitten vielä vähän ennen nukkumaan menoa söin puolitoista keitettyä kananmunan valkuaista. 

Eilistä iltaa helpotti se, että blogin sivunäyttöjen määrä kolminkertaistui siitä mitä se on parhaimmillaan ollut. 664 näyttöä! 

Tämä palellus on inhottavaa ja sitten mulla vetää niskat jumiin... Tänään ollut myös vatsa sekaisin... Helpostihan tässä laihtuisi jos olisi 9 viikon ripuli :-) ja tämä että pissattaa koko ajan, se hermostuttaa. 

Aamulla tein mukaan suklaamoussen ja palaverissa kahdeksalta söin puolet evääksi otetuista kasviksista. Suklaamoussen pitää tekeytyä pari tuntia joten sen söin vasta päästyäni työpaikalle... Niillä mentiin puolille päiville ja sitten keitto ja päiväkahvilla kiisseli... Vedestä 3/4 oli juotu töissä ja viimeinen pullollinen kotona kanakeiton ja kasvisten kanssa... 

Onhan tässä tullut tuijoteltua ihmisiä syömäpuuhissa... Ja telkkaristakin tulee vaan pitsa mainoksia. Mutta kyllä tää tästä. Dieettiä on nyt jatkunut 33 tuntia.