Tässä tän taas näkee. Kun on vapaapäivä niin mulla ei ole minkäänlaista säännöllisyyttä ruokailuissa. Verensokerit heiluu kokoajan siellä rajamailla ja yritän epätoivoisesti nostattaa sitä hedelmillä ja vaalealla leivällä. Nälkä ei tavallaan ole, eikä tee mieli syödä, mutta juuri noilla saan elettyä aina seuraavaan hetkeen. 

Tulee myöskin mieleeni, että mitä jos en onnistu olemaan sillä dieetillä... mitä jos epäonnistun, en saavuta ketoosia. Ja kun nyt aina silloin tällöin hyvin syöminen tai herkut on ollut tapa palkita itseään, niin hitollako miä nyt sitten palkitsen itseni? 

Helkutan telkkaristakaan tule muita kuin ruoka ja herkkumainoksia!!!! Tai ainakaan miä en näe sieltä muita kuin niitä. Ja ruokaohjelmia. Nytkin on telkkarista tullut yksi mainos ja kaksi tulevista ohjelmista kertovaa klippiä niin kaikissa niissä on ollut nakkia tai makkaraa!

No, huomenna takaisin sorvin ääreen...ja säännöllisen elämän pariin. Huomenna lupaan ottaa töihin evääksi kukkakaalia ja porkkanoita... ja juoda riittävästi... nyt köpsähdän sohvalle pötkölleen...