Tänään taas lounasta syödessäni tuskailin ruoan maistumisen kanssa. Nälkä oli hirveä, verensokerit ennen yhtätoista jo liian matalat, mutta sitten kun lautasellinen kinkkukiusausta oli edessä, se ei millään meinannut mennä alas. Jostain syystä ruoka on alkanut kuvottaa minua ja se ei ennusta hyvää. Sitä on jatkunut jo tosi pitkään, se alkoi jo syksyllä. Entäs sitten kun olisi pakko vetää kupillinen lisäainekasviskeittoa?! Entä, jos sekin vain kuvottaa ja ei maistu. Onko nyt kyse mun päässä olevasta klikistä vai mikä oikein vaivaa. 

Muistan vastaavan tunteen ajalta, jolloin olin masentunut. Annoskoot oli tosi pieniä, niinkuin nytkin. Ja kaikki mitä söi, piti syödä väkisin. No, onhan tää hyvää harjoittelua aikaan jälkeen leikkauksen, jos se leikkaus on tullakseen. 

Oon tuijotellu tässä viime aikoina tissejä. Niin, tissejä, rintoja, bosia... Miten paljon nää hinkit pienenee kun laihtuu? Just ostin uudet rintaliivitkin...onhan ne aika isot, ne kupit. Taaperoikäisten kaksosten hatuksi kävisi helposti. Ja ylettääkö sit joskus leikata ja lakata itse varpaankynnet? 

2 yötä ryhmän alkuun. Jännittää aika vahvasti...