Yllättävän iso kauppalasku tulee kun ostaa paljon kasviksia.. Ja nuo Easydiet tuotteet... on nekin aika hinnakkaita - joten jo senkin takia on tän dieetin nyt onnistuttava. Jotenkin luulin, että luontaistuotekaupassa olisi hyvät valikoimat niitä, mutta luulin väärin. Valikoima oli suppea ja tuotteet oli huomattavasti kalliimpia kuin marketissa. Siis jos joku tuote maksaa marketissa noin 2 euroa niin tässä luontaistuotekauppaketjussa hintaan oli lisätty 90 senttiä... jopa niiden verkkokaupassa on korkeammat hinnat kuin marketissa. 

No, sitten markettiin, meillä on Prisma ja Citymarket saman katon alla... osa tuotteista on edullisempia toisella puolella ja osa toisella ja sitten kun muistelin, että yksi yksi tietty tuote on edullisempi toisella puolella niin sitten sitä ei ollut ollenkaan siellä :( ja tässä vaiheessa alkoi nälkä jo kiusata. Kun tuotteita ostaa niissä 3packeissä niin ne tulevat himpun verran halvemmiksi. Ja näitä 3packejä ei ole kuin toisella puolella... AAAAAAARGH! Laitoin palautetta CM kauppiaalle, että olisi varaa petrata Easydiet valikoiman kanssa ja sen kanssa että tuotteet voisi olla selkeästi esillä. Toivottavasti palautteeseeni vastataan ja asiaan saataisiin korjaus. Onneksi tajusin laittaa palautteen vasta kotona, sen jälkeen kun olin syönyt. 

Sitten piti mennä vielä vihannesostoksille eri kauppaan, valitettavasti asia nyt vaan on niin, että Lidlissä on tämän kaupungin edullisimmat vihannekset. Kaiken tämän lisäksi piti vielä pitää mielessä, että mitähän muut syövät kotona tällä viikolla. Ois niin helppoa jos kaikki ois yhtäaikaa tällaisella dieetillä niin ei tarviis miettiä.

Mulla on pieni pelko persiissä siitä, että en ole saavuttanut ketoosia... pitänee ostaa apteekista niitä testitikkuja, niitä on kevyet 50 siinä paketista. Jos en oo päässy, niin sitten pitää vetää varmaan tiukka kolmen pussin päivä niitä. Mietityttää vaan se, kun  niissä valmisteissa on kuitenkin sokeria, että haittaako se ketoosiin menemistä vai yritänkö päästä jollain muulla keinoin... 

Tänään käytiin puolison kanssa ajelulla. Luulin että oltiin menossa hakemaan sitä kirkonkylästä, jossa olen aikaisemmin asunut. No teoriassa paikka, josta kirpparilipaston hain, oli nimellisesti siellä, mutta kyllä tämä oli jossain ihan muualla, syvällä korvessa, tiettömän tien takana... haja-asutusalueella... aika helevetin paljon pidemmän matkan päässä... seuraavalla kerralla, kun kirpputoritavaraa lähden noin kaukaa hakemaan, selvitän olinpaikan etukäteen tarkemmin. Tuli nimittäin 25€ lipastolle hintaa... no, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Yksi ongelma, minkä olen huomannut, on se, ettei kahviloissa juurikaan ole tarjolla kahviin rasvatonta maitoa. Vink Vink Kahvilayrittäjäystäväni!!! En varmaankaan saa "omasta pullosta" lorauttaa rasvatonta maitua kahviini kahvilassa... Kahvit automatkalle haettiin ABC:ltä ja oma maitupullo oli autossa odottamassa...

Huomenna olisi aikainen herätys ja tyttären ja hänen serkkunsa kanssa kylpylään päiväksi lilluttelemaan. Aion ehkä osallistua vesijumppaan jos ehditään siiheksi perille. Jos ei ehditä niin sitten lilluttelen ja piereskin porealtaassa sen ajan kun torakat on uimassa, onneksi ovat jo sen ikäisiä, että pärjäävät keskenäänkin oikein mainiosti.

Olin/olen jännittänyt, että mahtuuko uikkari päälle. Järkeilin, että jos olen yli kymmenen kiloa painavamapana käynyt uimassa se päällä, niin se todennäköisesti mahtuu nyttenkin...

No, huomista tsunamia odotellessa... Norppa ja kuutti kuittaa... saatanpa hypätä pommilla altaaseen... toivottavasti en jää jumiin liukumäkeen :)