Miä syön ihan väärin. Yli puolille päiville piti sokerilakko, yhdessä palaverissa olis ollut tuoreita munkkeja mutta en ottanut. No, sitten oli töissä jäätelöbaari iltapäiväkahveilla… No, otin hedelmäsalaattia ja ihan vähän jäätelöä. Ja yhden vaahtokarkin, ja toisen vaahtokarkin ja kolmannen, neljännen ja viidennen… I’m bad, I’m bad!

Eilinenkin meni ihan nappiin siihen saakka, kun menin ”vahingossa” pakastimelle ja otin ihan ”epähuomiossa” yhden mehujään.

Töissä on jotenkin helpompaa olla, jos ei ole houkutuksia kokoajan ja olisi sellaisessa palaverittomassa moodissa. Säännöllistä.

Tänään töissä teetettiin kävijöillä sellainen Minä______olen: -juttu. Mullekin tehtiin sellainen. Ja onhan mun oltava niiden kommenttien mittainen nainen. Siellä luki muun muassa: SELVIYTYJÄ, TARMOKAS, ALOITTEEKAS JA KOVA TAHDON VOIMA!! Ja osaan kuulemma lohduttaa oikeaan aikaan.

Huomenna pitäis leipoa töissä ja lapset tulee viikonlopuksi. Lapset saa karkkia, miä ostan porkkanoita. Mutta taas olen juonut liian vähän ja syönyt liian vähän kasviksia.