Alkaa huonosti nukutut yöt vaikuttaa

Mä olin tänään töissä ainakin loppupäivästä kuin nukkuneen rukous. Pakko oli pikku puuhastelulla pitää itsensä hereillä. Kotiin kun tulin niin täällä oli jotekin kireä tunnelma. Johtunee yhteydenotosta tai tarkemmin tekstiviestistä jonka sain menneisyydestä. Tekstiviestistä, jota en olisi edes halunnut saada. Tekstiviestistä, josta tuli minulle paha olo. Tuli ihan hiton huonoon saumaan. Nukahdin hetkeksi sohvalle ja sehän se mielialaa paransi. Puolisoakin nyt joku ärsyttää ja miusta tuntuu että hypin varpaillensa koko ajan. Ja teen jotain kokoajan väärin. 

Ruokahalu kateissa

En oo jotenkin pystynyt syömäänkään tänään. Aamulla söin puuron ja lounasaikaan kasviksia. Joskus iltapäivällä (ei edelleenkään ollut nälkä) pakotin itseni syömään sellaisen Easy Diet välipalakiisselin. Tälle päivälle pitäisi vielä syödä keitto ja joku muu ruoka. Keiton nieleksin kotiin palattuani ja valmistin samalla suklaamoussen jääkaappiin tekeytymään.

En osaa tehdä mitään 

Kun en kerta saa syödä niin miksi mun pitää kiduttaa itseäni valmistamalla muille popcornia. No  siks kun tuossa mikrossa lasten on vaikea niitä tehdä ja ketään muuta ei kiinnostanut... Enkä minäkään siinä sitten onnistunut vaan kuulemma poltin ne. Oli aika lähellä etten käynyt poppareita roskiin paiskaamassa... Ei kato tää michelinmuotoinen kokki osaa edes poppareita tehdä.

Taidan lähteä tästä häiritsemästä muita jonnekin - lenkille tai nukkumaan

Ärsyttää. Ei oo siitä ketoosistakaan mitään merkkiä... liuska ei vaihda väriä, ei sitten millään. Se pitäis tulla sillä että syö alle 1000 kaloria ja alle 100 g hiilareita. Eilen tuli kaloreita 610, hiilareita 63 g. Tänään tulee jotain 700 kcal ja hiilareita 64 g... Jännittää se asuntoasiakin...