Tää vesipeto lähtis sit tänäänkin vesijumppaan ystävän kanssa. Jälkikasvu lähtee mukaan polskimaan...Äiti toi eilen yhden hänelle jo isoksi jääneen uima-asun ja se mahtui kuin mahtuikin päälle (hieman voi olla, että joku joutuu avustamaan ja vähän se saattaa liitoksistaan naukua)...mutta myös ne tilaamani uikkarit ovat saapuneet tavarataloon ja armas puolisoni on niitä juuri noutamassa... katsotaan minkälainen pettymys niiden kanssa tulee. 

En tiedä, ehkä ikävimpänä oireena tässä niukkiksessa on tuo paleltaminen, aurinko paistaa ihan täpöllä autoon ja puoliso veivaa ilmastointia kylmemmälle ja miä taistelen vastaan pyllynlämmittimen kanssa. Nyt sain hyvän vinkin yhdeltä fitness-ihmiseltä käyttää pipoa, koska suurin lämmönhävikki tapahtuu pääkukun kautta... Ei tuu tukkaongelmia mulle jatkossa kun pipopäässä mennä viiletän. 

Passikuvat käytiin tänään ottamassa. Ihan vaan varmuuden vuoksi uusitaan nyt molempien passit, koska ei tiedä jos se vaikka Tallinaan kesällä juoksuttais... Osasin olla kuvassa niin, ettei kaksari näkynyt. Se onnistuu niin, että ikäänkuin vetää kaulaa taaksepäin kuvanoton hetkellä. No, murharyhmäkuva siitä siitä huolimatta tuli... Oikein sellainen "Interpol etsii" face...

Kävin tänään myös pitkästä aikaa urheiluhierojalla. On tuo lonkka taas oireillut ja sepä ei ollutkaan mikään hemmotteluhetki se hieronta. Jalka (itseasiassa molemmat) oli kohtalaisen tukossa aina tuonne polveen saakka. Olisin itkenyt jos olisin uskaltanut. Muutaman kerran kiroilin ja yritin hengitellä syvään. Tuntui kuin ois puukolla yrittänyt irrottaa lihaksia luista... ja selkäkin oli aika monen nikaman kohdalta ihan todella tiukassa jumissa. Jospas tuo laulukin luistais tällä viikolla paremmin... 

Ja arvatkaas mitä....ne uikkarit mitkä tilasin. Tankkisetin ja tankin :) siis tankisetin ja tankinin... ne mahtui molemmat mun päälle!!!!!!!!