On se näköjään niin, että kyllä kirjoittamisestakin pitää pitää vapaapäivä joskus. Tää viikko on muutenkin kiireinen, hyvällä tavalla ja hyvällä energialla ladattu. Paljon töitä ja paljon eri lauluprojekteihin liittyviä juttuja. Mulla meni kolme yötä huonosti nukkuessa ja se näkyi energiassa, mutta jaksoin yllättävän hyvin ja tämä aamuherääminen ei olekaan ollenkaan niin vaikeata kuin olen aina luullut. Huomasi taas kaikessa tähän dieettiin liittyvässä että ei olla lomalla. Sellainen terve säännöllisyys palasi takaisin.

Tänä aamuna oli paastosokeri 5,4! Verenpainetta on edelleen tai siis alapaine eli diastolinen on diabeetikon viitearvojen yläpuolella mutta ei-diabeetikon viitearvojen sisäpuolella. Eli pitäisikö olla huolissaan vai ei. Verenpaine oli tänäaamuna siis 118/78/76????? 

Ne huonosti nukutut yöt vaikuttaa ihan kaikkeen. Nyt ei tee edes mieli harrastaa liikuntaa... Tosin, saatan saada sukset testiin viikonloppuna... Ja just päätettiin ystävän kanssa (juuri sinun) että mennään maanantaina vesijumppaan, siihen matalan veden, ettei hukuta. 

Aika vähän taas jännittää huominen punnitus. Niinkuin lupasin, en ole tehnyt välipunnituksia. Enkä osaa arvioida onko yhtään kevyempi olo. Entä jos paino onkin noussut? Sit pitää selvittää missä miä teen väärin... En omasta mielestäni missään... 

Tänään töissä oon ollut ihan koko ajan pysäkillä. Ei meinaa ymmärtää, ei sitten yhtään mitään. Hirmu allergiat taas päällä, eilen oikein kirveli joka paikkaa kun suihkussa kävin.. No, olihan ne viikon ihan hyvässä kunnossa...

Tänään on kuulemma joku naistenpäivä??? Kansainvälinen. No, onnea vaan, Kaikki Naiset... KokoNaiset. 

IMG_20160308_205457.jpg

Noniin. Nyt vois valita itselleen viikonlopulle a)palkinnon jos paino on tippunut b)rangaistuksen jos se on noussut

- No, en osaa päättää... ehdotelkaas työ mulle jotain... jos se on jotain maksullista niin se on mahdollista toteuttaa vasta ensiviikon tiistaina... ja joo, keksinkin sen palkinnon. Tarvitsen jalkahoidon :) ja rangaistusta en viitsi edes miettiä, koska nyt päätetään että se ei ainakaan ole noussut. 

Tänään työpäivän aikana saatoin epähuomiossa syödä muutaman Läkerol Dentsin... muutaman vaan... Vedin illalla vertaistukiryhmää ja ryhmän aikana piti käydä (laskin 5 kertaa) veskissä ensin laskemassa pari varpusparvea iloisesti matkaan ja muutaman kerran todella pitkällä pierulla... että sellaista... 

Huomista odotellessa. Tänään oli pysäkillä olosta huolimatta hyvä päivä. Tuntuu sille, että sain jotain aikaiseksikin,..