Kävin tänään aamusella toppiostoksilla lauantai-illan messua varten. Kaikissa jo olemassaolevissa topeissani on joko reikiä tai sitten ne on muuten tosi kulahtaneita... No, sitten... siellä oli tarjous jotain osta kaksi saat toisen edullisemmin tai jotain... sitten myyjän kanssa pohtimaan sitä toista väriä, koska se mitä tulin ostamaan piti olla musta... hän esitteli tummansinistä, johon minä, että en ota, kun läskit aina pukeutuu laivastonsiniseen. En huomannut ollenkaan, että myyjällä, joka oli oikeasti tosi hyväkuntoisen ja hoikan oloinen, oli laivastonsininen vaate päällään... no, perusselitykset siihen sitten - ja muuten niinhän sen oikeasti yhdessä vaiheessa oli, että plus-koon vaatteet, varsinkin yläosat oli aikalailla laivastonsinisiä tai mustia kaikki... ei siellä paljoa värillisiä kuoseja näkynyt... pyysin vielä kassalla anteeksi myyjältä ja sovimme, että oli koko mikä tahansa, niin väri vapaa kaikille tästä lähtien.

No sitten, seuraava asia minkä sain tehtyä on seuraaava:

IMG_20160324_111610.jpg

Mulle tuli nimittäin aamulla sähköposti, jossa luki näin: 

Hei Mimmi,
 
tarkistin Päihdetyön koulutukseen hakeneita ja nimeäsi ei näkynyt. :) Sinulla olisi todella hyvät mahdollisuudet suorittaa ko tutkinto tai tutkinnon osia, mikäli et sitä kokonaan haluaisi suorittaa. Hakemus laitetaan Sakky:n sivuilta, aikuiset, alkavat koulutukset, kirjoita hakukenttään Päihdetyö, niin se antaa kaikki mahdollisuudet. Kun klikkaat koulutuksen nimeä avautuu lisää tietoa. Valintapainikkeesta, joka on vasemmalla pääset täyttämään varsinaisen hakemuksen.
 
Mietihän vielä josko kuitenkin hakeutuisit mukaan!
Päihdeosaamista tarvitaan koko ajan lisää.

Lämpimin pääsiäisterveisin

Ja allekirjoittajana oli kyseisen koulutuksen tutkintovastaava
 
Tää tietää sitten syksystä alkaen, jos miut valitaan, reissuja Kuopioon ja kynien teroittamista! 
 
Että tällaisin pääsiäisfiiliksin nyt... 
 
Nyt vedän tosi tiukkaa dieettiä, yritän jättää kasviksetkin minimiin. Keitot vaan ei meinaa upota, mutta onneksi on patukoita, puuroja ja pirtelöitä ja sitä ihanaa suklaanmakuista jutskaa mistä teen aina sen moussen...