Alkaminen on hyvin yksinkertaista.
Tee päätös ja ota ensimmäinen askel.
Jokaisen askeleen myötä seuraavasta
tulee yhä helpompi.

Tässä päivänä muutamana on ollut sellainen olo, että Easy Dietin keitot tulee korvista ulos. Ei oo tehnyt niitä mieli pätkääkään. No, onneksi on korvaavia tuotteita. Entäs sitten kun tulee se hetki, ettei rehut mene alas? No, sitten pidetään niistä taukoa... 

Mun aistit on jotenkin yliherkillä. Haistelin töihin tuomia Pandan tosituoreita lakuja ja ne tuoksui taivaalliselta. Mutta vaikka jotkut teistä salaa toivoivatkin niin en repsahtanut. Nyt on liian kova tahtotila repsahtamista ajatellen. 

Yllättävää kyllä, liikkuminen tän dieetin aikana ei ole tuntunut vastenmieliseltä. Se tuntuu itseasiassa mukavalta asialta. Tilasin itselleni jopa uudet uikkarit, koska viime maanantaina ei meinannut ne tissit kestää siellä sisällä kun altaassa hypähtelin. Kävelysauvat pitäis vielä ehkä, tosin miten mie koirien kanssa niillä meen? 

sea-lion-301283_1920.jpg

 

 

 

 

 

 

Kun tuli sen hiihtämäänlähtöpäätöksentekohetki niin satoi vettä! Päätettiin ystävän kanssa, että oltiin sokerista ja ei lähdetty, on ollut molemmilla aika vauhdikas viikkokin. Kun ois ollut sen hiihtämisen aika niin paisteli aurinko, miä olin silloin jo saunassa. 

No, käytiin kaupungissa ja ostin sitten kuitenkin itselleni tarjouksesta hineen uikkarin... mittailin sitä silmämääräisesti kaupassa, että kyllä se päälle mahtuu ja päätin, että jos ei niin sitten joskus. No, niinhän siinä kävi, että sitten joskus... 

Huomenna illalla ystävien kanssa humpalle. Kahvin ja veden voimalla niinkuin viimeiset seitsemän vuotta. Karaokea laulamaan entiseen paikalliseen baariin. Eipä oo tullut pitkään aikaan käytyäkään siellä.