Tänään se sitten tapahtui. Se mistä olen nähnyt villejä unia. Se mistä unissa tuli aina aivan todella kova vapauden tunne... 

Oon loppuviikon aika lahjakkaasti syystä tai toisesta (toisesta) vältellyt liikuntaa. On ollut pitkiä päiviä töissä, kulttuurireissuja ja ihan vaan sellaisia päiviä milloin on tuntunut ettei jaksaisi liikkua.

Tänään oliko se jo toisena päivänä vai kolmantena peräkkäin jouduin PT:lle tunnustamaan etten ole ehtinyt salille. Siitä sisuuntuneena (siis itselleni) päätin, että teen edes jonkinlaisen kotitreenin. No, otin tyttären tsemppariks ja treenailtiin siinä vatsat, punnerrukset, selät ja kyykyt yhdessä. Sit olin ajatellut loppuverkaksi käydä pissattamassa pojat vielä pienesti pihalla.

Otin pojat ja painuin pihalle ja voi hitsit mikä keli. Ihana pimeä syksyinen ilta, kirpeä ilma, talvea tekee. Ajattelin, että kokeilen juosta ylämäen joka lähtee meidän pihasta ja on about 100 metriä... (voi olla että liioittelen matkoja nyt)... sitten koira päätti kakata joten oli onneksi pakko pysähtyä ja tasata hengitystä. 

Sitten juoksin seuraavat 100 metriä. Miä juoksin!!!!! Pysähtymättä ja kuolematta... sitten oli pakko himmailla seuraava katuosuus ja kävellä ja tasoitella hengitystä. Sitten taas kun hiekkatie alkoi niin päätin juosta. Sillä osuudella tuli jonkinlainen seinä vastaan. Jalat olisivat sanoneet että nyt ei enää juosta, samoin keuhkot. Mutta joku viisas sanoi tänään että (tosin venyttäesssä) että painetaan kipurajalle ja siitä runttaamalla reilusti yli! Sillai mä ajattelin kun ei ois jaksanut enää juosta. Ja juoksin kotiin saakka. Siis yhteensä noin 300 metriä... ennen mä oon jaksanut juosta hyssyttelemällä about ehkä yhden valotolpan välin, maksimissaan kaksi. 

Pääsin kotiin ja jouduin tasailemaan oloja aika kauan, hengitystä ja muuta. 

Sain tänään muuten myös kuntotestin tulokset... Edelliset heinäkuussa tehdyt verrokkina

                   Heinäkuu     Elokuu

Vatsa           0                 3       

Selkä           4                 5

Kyykyt         2                 3

Yläraajat       2               

Liikkuvuus    5                 5

Tasapaino vas 0              0

Tasapaino oik  2              2

Punnerrus     4                5

Kävelytesti    3,56           17,06

Tuossa kävelytestissä tulokseksi tarvittais 70 jotta päästäisiin lukemaan "keskimääräistä huomattavasti matalampi kuntoluokka", mutta kelatkaa mikä edistys on reilussa kuukaudessa tapahtunut. Toi lihaskuntotestien luokitus menee kai 0-5...

Mutta tuon juoksun jälkeen. Ette arvaa mikä voittajafiilis!