Mulla oli tänään kuntotestit. UKK-kävelytesti ja lihaskuntotestit... Aamulla. Yhdeksältä oli treffit PT:n kanssa Urskissa. Aamulla kahdeksalta tuli taivaalta ihan reippaasti vettä. Mieliala ei ollut ehkä ihan sopiva ajatellen testejä, mutta pakko oli lähteä... ei muuta ku trikoot kinttuun ja lenkkarit jalkaan. Pipo oli ihan hyvä valinta.

Ei muuta kuin Urskin neljääsataametriä linttaamaan. Köpöttelin sitä ihan tosissani tänään. Tarkempaa tulosta tuosta kävelytestistä en vielä tiedä, mutta aika oli reilu pari minuuttia parempi. Jalat hapottui aika äkkiä ja kävelytyyli oli jäykähkö. Kävelytestin jälkeen ei muuta kuin telttapatja Urskin pukuhuonekäytävän lattialle ja punnertamaan. En muista mitä ekalla kerralla sain silloin kesäkuun loppupuolella mutta nyt meni paljon paremmin. Merkittävin ero (siis minun mielestä) oli kun tehtiin vatsoja. Viimeksi sain 2 kunnollista ja kaksi väärin vängerrettyä. Nyt meni 12 joista ensimmäiset 8 ihan kevyesti ja loput 4 puristin itsestäni väkisin. Katteltiin myös liikkuvuutta, tasapainoa, selkälihaksia ja kyykkyjä. Kyykyt on kuolemaksi. 

Mulla oli pari desiä smoothieta välipalaksi, koska olin menossa testeistä suoraan hierojalle. No, oli ainakin lihakset lämpimänä. Piti pyytää anteeksi todella miehekästä toverihengen katkua, joka minusta irtosi... No niin. Tajusin hierojanpöydällä pötköttäessä, että mun selkä on ollut pitkään hyvä mutta nyt myös lonkka on ollut kipujen puolesta hiljaisempi. Kyllä siihen välillä koskee, mutta ei samassa mittakaavassa kuin joskus...

Niin, tänään hierottiin siis kinttuja. Voi jösses sentään, jos olisin tiennyt minkälaisia jumeja siellä oli ja mille niiden hierominen tuntuisi, en olisi reisien koukistajien jumeista maininnut mitään. Vasen oli pahempi. Piti kirota. Oikein rumia sanoja. Mutta kyllä ne jumit sieltä aukesi ja minä selvisin hengissä. 

Tänään kun on pitänyt kyykkiä jotain, niin ei oo ollut hauskaa tuo ylösnouseminen, ei. Puolileikilläni apua pyysin kerran. Puolitosissani. Ja työkaveri jo melkein tuli... melkein olisi ollut tarvekin.